колеги от месец не мога да си отварям багажника с дистанционното и от копчето в жапката има ли бушон или ако знаете каде е проблема помагаите
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с багажника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениеколеги от месец не мога да си отварям багажника с дистанционното и от копчето в жапката има ли бушон или ако знаете каде е проблема помагаитеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Колега доколкото знам има предпазител в багажника за отключването и осветлението му , намира се в дясно има си кора която се сваля и там незнам кой точно беше провери дали няма изгорял при мен като го махнах не можех да го отключа от копчето в жабката , дано съм помогналAlfa Romeo 166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от MC_G Покажи съобщениеКолега доколкото знам има предпазител в багажника за отключването и осветлението му , намира се в дясно има си кора която се сваля и там незнам кой точно беше провери дали няма изгорял при мен като го махнах не можех да го отключа от копчето в жабката , дано съм помогналAlfa 166jtd,1999
Comment
-
А май е по добре да се поразглоби и да се провери дали идва ток до машинката,все пак може и да е изгорялатака ще се разбере 100% къде е проблема
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеИ по-горе са ти отговорили (СНОПА кабели ) е виновен 90% съм сигурен ! И аз минах през почти същото , както и половината от форума 166-ци ! Провери пак там е проблемаLast edited by lordliness; d.m.y г., 19:54.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениеблагодаря ви колеги пак ще го видя снопа но няма проблем с него и бушоните са здрави снощи ги гледах
Само със " гледането" на снопа не става тука - и аз го казвам от личен опит.Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
-
Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщениеКолега, единствения начин да кажеш дали в шлаух няма прекъснати жици е да вземеш мултицет и да мериш всичките кавели един по един дали между багажник и купето има/няма контакт.
Само със " гледането" на снопа не става тука - и аз го казвам от личен опит.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Някъде бях качил снимки на кабелите на багажника
Да се изтъкна де не за другоsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment